top of page

Győzelem a szezonzárón!

NBI/B U20 Zöld csoport, 20. forduló

2023.04.02. vasárnap 15:30 - Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok


SMAFC U20 - Dávid Kornél KA U20 69-60 (20-10, 14-5, 17-24, 18-21)

SMAFC U20: Kiss V. 17/6, Radványi B. 15/6, Pokker E. 8/3, Varga G. 3, Réti B. 11 Cserék: Kisbéri K. 9/3, Mentes Á. 3, Hajnal M. 3/3, Nagy B., Iván B., Grah D., Veöreös G.

Farkas Dávid - Nyilatkozat:

Az első félidőben gyakorlatilag mind védekezésben, mind támadásban sikerült azt nyújtani, amire készültünk, sikerült is egy tetemesebb előnyt kialakítanunk. A második félidőben előtérbe kellett helyeznem, hogy holnapután Szombathelyen szerepelünk U18-as mérkőzésen, így az ottani kulcsszereplők pihenőt kaptak. Sajnos a kispadról nem érkezett olyan átütő erő, amire számítottam utolsó fellépésünkön, de a győzelmet így is sikerült megszerezni. Ezzel a győzelemmel a bajnokság VI. helyén zártunk 8 győzelemmel és 12 vereséggel, ami messze várakozáson felüli teljesítmény volt, hiszen szinte kompletten egy U18B csapattal indultunk el a 2002/03-as bajnokságban. Azonban rengeteget köszönhetünk ennek a ligának, hisz míg U18-as csoportellenfeleink mindösszesen a 16 korosztályos bajnokin vettek részt, mi kaptunk plusz 20 mérkőzést, ahol rutint tudtunk szerezni és gyakorolni bizonyos játékelemeket. Külön szeretném kiemelni Réti Boldizsárt és Grah Dánielt, akik a mai mérkőzéssel búcsúztak ettől a korosztálytól, rájuk a jövőben már nem számíthatunk hisz elérték a korhatárt. Boldizsár csapatkapitányhoz méltóan szinte a liga minden statisztikai mutatójában messze az élen végzett és terelgette a "kicsik" útját, Dani pedig már igaz, hogy idén a munkáját helyezte előtérbe, a csapat mókamestere volt, mint ahogy az eddigi években is. Vele az a különös helyzet fordult elő, hogy U14B csapattól kezdődően végig az edzője lehettem a mai "kiöregedéséig", ez nem egy mindennapos dolog.


További sok sikert kívánok mindkét játékosnak és nagyon köszönöm az együtt töltött éveket! A fiatalabbakkal még egy hónap hátra van bajnokságunkból, dolgozunk tovább és megpróbáljuk minél jobban befejezni a 2022/23-as szezont.

15 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page